Foto bij nieuwsbericht 107 Skyborne Bye 011020

Skyborne Academy koopt 10 elektrische lesvliegtuigen bij Bye Aerospace

De Britse vliegschool Skyborne uit Gloucestershire heeft bij Bye Aerospace 10 elektrische lesvliegtuigen gekocht. Het gaat om zes tweezitters en vier vierzitters. De toestellen worden toegevoegd aan de huidige vloot trainingstoestellen. Bye heeft nu in totaal 360 elektrische lesvliegtuigen verkocht. De eFlyer 2 is bedoeld voor vlieglessen en de eFlyer 4 voor geavanceerde training.

 

Radicaal

 

“We herdefiniëren elk aspect van de opleiding van piloten radicaal. Dat houdt ook in dat we volledig elektrische vliegtuigen in onze vloot opnemen, terwijl we investeren in de nieuwste technologie voor onze studenten en instructeurs”, aldus Lee Woodward, CEO van Skyborne. “De eFlyer-vliegtuigfamilie is geweldig voor het milieu, zuinig in gebruik en heeft de juiste combinatie van vliegtuigtechnologie en vliegeigenschappen. Die combi is nodig om onze toekomstige piloten op te leiden.”

 

Trainingen

 

De Skyborne Airline Academy is opgericht in 2018. Het bedrijf biedt innovatieve, luchtvaartgerichte trainingen om aan de behoeften van de luchtvaartmaatschappijen te voldoen. Daarbij wordt ultramoderne technologie gecombineerd met hoogwaardig onderwijs. De academie biedt een breed scala aan piloottrainingen, van het vlaggenschip EASA/UKCAA Integrated en Combined Modular ATPL-programma’s tot de geavanceerde Upset Prevention and Recovery Training (UPRT), Airline Pilot Standards Multi-Crew Co-operation (APS MCC) en militaire conversiecursussen.

 

Copyright: Bye Aerospace

www.skyborne.com

www.byeaerospace.com

Posted in

Meest recente nieuwsberichten

Wisk onthult elektrische vierzitter

Zwitserse vierzitter e-Sling de lucht in

Eviation verkoopt 50 toestellen aan Global Crossing Airlines

Onderzoekscentrum Urban Air Mobility in Finland van start

Veel duurzame deelnemers aan AirFair Teuge

Skyportz onthult ontwerp vertiport Melbourne

Eve start eVTOL-simulatie in Chicago

Elektrische Beaver vliegt point-to-point in Canada

Bristow shopt bij Beta

Volocopter opent eerste VoloCity-tentoonstelling in Azië