Laden Evenementen

Urban Air Mobility

17 maart 2022 16:00 - 18:00

Schermafbeelding 2022-03-01 om 13.23.20

Vanuit RHIA is een mooi netwerk van partijen ontstaan, dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van drone toepassingen. Zo zijn de bijvoorbeeld de Drone Flight Challenges georganiseerd in kader van het Airport Technology Lab en nieuwe drone ontwerpen bedacht door studenten van de TU Delft.  Benieuwd naar wat er allemaal speelt en wie zich daarmee bezighoudt? Kom naar het RHIA Café en praat verder met het netwerk!

Neem gezellig een hapje en een drankje tijdens deze borrel en leer de leden van het RHIA netwerk (beter) kennen. Het hele jaar door werken wij gezamenlijk hard aan het versnellen van innovaties, nieuwe visies, en partnerschappen, te vaak via een scherm. We gaan samen het najaar tegemoet met (hopelijk) meer fysieke bijeenkomsten!

Wij nodigen je van harte uit voor het RHIA Café; het netwerk event van de RHIA community. Na een periode van verscherpte COVID maatregelen stellen we je graag in de gelegenheid om elkaar fysiek te ontmoeten. Laat je inspireren door de partners die samenwerken aan Urban Air Mobility en maak kennis met nieuwe RHIA-partners.

 

Schrijf je in!