Laden Evenementen

Ontmoet Nieuwe Partners!

24 maart 2022 16:00 - 18:00

Schermafbeelding 2022-03-01 om 13.23.20

RHIA zet zich continu in voor het verbinden van partners. Met deze partners streven we naar een stillere en schonere luchtvaart en technologische vooruitgang door het verwezenlijken van projecten en programma’s. Op dit event vragen we aandacht voor de samenwerkingen met (nieuwe) partners en wat dit betekend voor de RHIA community. Wees erbij!

Neem gezellig een hapje en een drankje tijdens deze borrel en leer de leden van het RHIA netwerk (beter) kennen. Het hele jaar door werken wij gezamenlijk hard aan het versnellen van innovaties, nieuwe visies, en partnerschappen, te vaak via een scherm. We gaan samen het najaar tegemoet met (hopelijk) meer fysieke bijeenkomsten!

OVER HET PROGRAMMA

Het RHIA Café is het event waar de RHIA-partners elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Het is ook een gelegenheid om een idee te pitchen, een hulpvraag te stellen of aandacht te vragen voor een mijlpaal. Informeel en vrijblijvend!

16:00      Inloop
16:30      Welkom door RHIA
16:35      Pitch door partners
16:45      Netwerken
18:00      Einde evenement
Wij nodigen je van harte uit voor het RHIA Café; het netwerk event van de RHIA community. Na een periode van verscherpte COVID maatregelen stellen we je graag in de gelegenheid om elkaar fysiek te ontmoeten. Laat je inspireren door de partners die samenwerken aan Urban Air Mobility en maak kennis met nieuwe RHIA-partners.

Schrijf je in!